konsultcamilla

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Camilla Karlsson - 19 januari 2010 15:44

Har fullt upp på jobbet..... vet inte hur jag ska hinna med!! Men de e ju kul att de rullar på :) Men nu ska jag snart åka hem, ingen ide att påbörja nå nytt nu måste hämta barnen snart.


Ikväll ska jag hem till Jessica på må bra-stund, Aloe Vera-party. Ska bli trevligt att komma hemifrån en stund, var längesen jag gjorde nåt för min egen skull. Syrran skulle också dit hörde jag, trevligt :)


I morgon ska jag på möte på ridskolan, känner inte för de men har väl inget val. Mycket möten nu ett tag så där innan årsmötet. Vi får se hur de blir med tävlingssektionen, de är många som ska sluta :(( Men jag vill nog gärna fortsätta ett tag till men de blir nog tufft  om vi inte får in flera som har lite erfarenhet. Men vi jobbar på det :))))


Har bestämt mig för att nu måste jag ta tag i min kost o levnadssätt..... måste sluta äta en massa onyttig mat, kommer se ut som en valross snart annars hihi.

Vill att de ska bli ljusare på kvällarna så man kan gå ut o gå, törs ju inte de nu. Jag är ju så otroligt mörkrädd så jag törs ju knappt gå utanför dörren när de e mörkt. Jörgen kanske får de lugnare på jobbet snart så man hinner åka till gymmet nån dag i veckan också, skulle helst vilja åka tre dagar i veckan men man får väl nöja sig med nån dag i veckan. Igår gjorde jag nudlar med kyckling och wokgrönsaker i thai-krydda, smaskens, Jörgen o jag åt de till lunch idag me. Tror att de e lite "smalmat" iaf.


Nu ska jag åka till posten o skicka lite fakturor så jag får in nå pengar för allt jobb jag gjort......:)

Presentation

Egenföretagande 4- barnsmamma......

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards